Nyt on sitten pyörähtänyt rinki jo kunnolla käyntiin. Emo on saanut paljon ilmoituksia lähteneistä paketeista, joten suurempi pakettisuma tiedossa varmaan ensi viikolle. Itse aloitin työt kesäloman jälkeen, uudessa paikassa, joten vilskettä siis piisaa. Innolla ollaan mukana seuraamassa ja päivittelen blogia kyllä sitä mukaa, kun ilmoituksia saapuneista paketeista vaan tulee. Pitemmittä puheitta pakettien kimppuun:

Vaahtera on saanut ensimmäisen pakettinsa

Outi on saanut oman pakettinsa.
Tässä kuva ja kiitokset:

1799401.jpg

Sain eilen ihanan paketin.
Marimekon unikko-laatikko sisälsi 4 tikkaria, tomusokeripaketin, perhonen piparimuotin,vanilja aromipullon, 6 pussia erilaisia koristeita (tähtiä,
sydämiä, koristerae, nonparellia, kulta-hopeakuulia, helmiä), pieniä pursotuspusseja. Ja ihana kirje jossa pipari-, ja pikeeriohje, ja sudokuja. Aivan mieletön paketti! KIITOS SLYNI!

Krissen keittiöön saapui myös postia

Miukulan postia

Tarjan saama paketti

Tonttumuori sai mieleisen paketin

Ewelynin paketti

Mihakolle saapui makea paketti

Kotileipuri Lilli
sai ensimmäisen lähetyksensä

Viiner sai pakettinsa

Anulillin paketti

Biber82 on saanut paketin

Mariiqan saama lähetys

Jenna on saanut myös pariltaan postia.
Tässä kuva ja kiitokset:

1816226.jpg

Elikkäs tänään, sain ihanan ja odotetun ekan SLY paketin =)
Paketista löytyi: uutta cappucino moussea, aivan ihanan näköisiä servettejä, Fazerin Nature trooppiset hedelmät ja suklaa sekoituspussin, hopeaa kristallijauhetta, ihanan kortin ja meidän pienelle synttärisankarille herkkuja eli JIM-patukka ja MUUMI-tikkari.
Kiitos SLY:ni aivan ihanasta paketista.

Miia sai kivan paketin

Annille tuli myös postia

Rukka sai makean uutuuspaketin

Kyökkipiika Katin saama lähetys

Pohjosen eukot on saaneet myös postia

Henna on saanut oman pakettinsa.
Alla kuva ja kiitokset:

1813735.jpg

Ensimmäinen SLY4 saapui tänään, täynnä yllätyksiä....
Minulle uusi tuttavuus silikoninen pullasuti (monta kertaa katsellut kaupassa...), chili-suklaata, halvaa -enpä ole ennen testannut leivontaan :), cappucino-mousse ja suklaaströsseleitä.
Iso ja ihana kiitos slyni!!

Katrille Kattilaan on saapunut paketti

Möhköfanttien maahan saapui myös postia

Tuuli-tukalle tuli myös ensimmäinen lähetys

Tiinakin sai paketin

Eveliinan paketti

Mrs Bucketin omenainen paketti

Iitaliini
on saanut myös oman pakettinsa

Johannan postia

Prognoosin paketti

Minna
tuplatohinan keskellä on saanut lähetyksen

Biber82 sai extrapaketin pariltaan (toinen paketti elokuun aikana)

Rosalii on saanut postia

Anniina on saanut myös postia.
Tässä kuva ja kiitokset:

1834694.jpg

Kiitos ihanainen SLYni! Eilen saamani paketti oli selvästi rakennettu huolella ja ajatuksella sävy sävyyn. =) Kiitokset kivoista leivontatarvikkeista, jotka pääsevät testiin heti ensitilassa. Paketti sisälsi useita juttuja, joita en ole aiemmin kokeillutkaan.
Paketissa oli: toffeeteetä (täysin uusi tuttavuus =)), kerman värisiä servettejä (aina tarpeellisia), vaniljahalvaa (nam =P), samppanjanväristä kimalletta (sormet alkaa jo syyhytä kokeilemaan tätä =)) ja suloinen kukkakortti.

Titta on saanut pakettinsa jo jokin aika sitten, mutta pääsi päivittelemään ja kuvaamaan sitä vasta nyt.
Alla kuva ja kiitokset:

1835871.jpg

Vihdoin ja viimein kesälomani loppui ja paluu arkeen koitti. SLY-ni oli lähettänyt paketin jo hyvissä ajoin, mutta sain sen avattua vasta maanantaina. Kiitoksia kärsivällisyydestä. Paketista paljastui: reseptit mariannehalvapikkuleipiin ja halvakekseihin, kirsikka -päällysteinen vihko resepteille (raaskinko edes mitään töhertää vihkoon), marianne crush -pussi, vaniljahalvaa (uusi tuttavuus, mutta tulee käyttöön heti viikonloppuna toiseen pikkuleipäreseptiin), kaksi pentikin liinaa (ensimmäiset kankaiset liinani) ja kolme piparimuottia (muotteja ei olekaan ennestään yhtään).
SLY -ni oli tämän paketin teemaksi valinnut pikkuleivät ja voin sanoa että nappiin osui joka ikinen tuote. Joten suuri kiitos SLY-ni ja odottelen jo innolla seuraavaa pakettia.

Kakkuhelmen Pia on saanut myös paketin.

Tähän väliin voin todeta, että paketista ilmoittamiseen, ei välttämättä tarvitse sähköpostia tai internettiä. Tänään nimittäin sain ihan perinteisen kirjeen Katjalta Oulusta, hän on nettipimennossa ja ilmoitti kirjeessä saamastaan paketista ja sen sisällöstä. Kylläpä oli Emolle ihana yllätys, en muista koska olisin viimeksi lukenut ihan perinteisen kirjeen.

Katjalla ei ole kuvausmahdollisuutta, joten lista paketin sisällöstä tulee seuraavaksi. Kauniin punaisessa ruusukuvioisessa laatikossa oli: 2pss kuivahiivaa (pääsenkin leipomaan), muffinssivuokia (niitä hyviä korkeita, joista pidän), 4kpl tikkareita (lapset omi itselleen), colasuklaata (menee muffineihin), salmiakki kakunkoristeita, pedigree koiranruokapussukka (meidän Pepille), marimekon servettejä (tosi ihania), kuivattuja sekahedelmiä (kakun koristeeksi) ja marmeladia (leivoksien väliin, nam).

Piipa on saanut kuin saanutkin paketin (yhden posti jo hukkasi)

Jonuski on saanut myös postia

Miagi on saanut pakettinsa

Suklaahiirosen paketti

Outi on saanut hienon lähetyksen pariltaan

Marika on saanut postia

Satu on saanut myös oman pakettinsa.
Tässä kuva ja terveiset:

1846313.jpg

Keskiviikkona sain jo ystävältäni paketin, mutta kameraongelmien vuoksi sain vasta nyt kuvan koneelle. Paketissa oli: kaksi kaunista ja tyylikästä keittiöpyyhettä (musta valkoisilla raidoilla ja valkoinen jossa ilmeisesti viinipullon kuva ja teksi some wine?), jääpalapusseja joissa palat ovat pullon muotoisia, blå band suklaamousse ainekset, keltaista koristeluhyytelöä (tämä on uusi tuttavuus, täytyy testailla joku päivä) ja kaunis kukkakortti. Kiitos paljon ystäväni mukavasta paketista. Innolla odotan jo ensi kuuta. =)

Heli on saanut suklaisen paketin

Heidi on saanut myös postia

Susanna on saanut pariltaan lähetyksen.
Alla kuva ja kiitokset:

1852471.jpg

Sain perjantaina ensimmäisen paketin! Paketti sisälsi omena jääpalamuotin, fazerin lime suklaan ja suklaa strösselipussin. Kiitos Sly!

Annina on saanut runsaan paketin

Maikkimaan leipuri on saanut postia

Jaana on saanut myös pariltaan postia.
Tässä kuva ja kiitokset:

1861315.jpg

Kiitos paljon ystävälleni paketista. Onhan kaikki mukana? Kuori oli repeytynyt yläreunasta yli puolenvälin. Minulla on parikin reseptiä valmiina valkosuklaalle, nyt viikonloppuna voisi kokeilla. Kookoshiutaleista tulee heti mieleen joku valkoinen unelma, en olekaan ennen käyttänyt. Mariannesta tykkään ihan karkkinakin, joten leivonnaisistakin tulee varmasti ihania. Tuo strösselikokoelma on kyllä ihan huippu! Onneksi on viikonloppu ja on aikaa leipoa. Oli insipiroiva paketti, kiitos!

Sanna on saanut pakettinsa jo jokin aika sitten, tietokone ongelmat ovat ohitse ja alla kuva paketista sekä kiitokset:

1863025.jpg

Minäkin sain elokuun pakettini, joka sisälsi kaikkea kivaa... Valkoisia vaahtokarkkeja (jotka tulivat tarpeeseen, näitä kun ei meidän kaupungista saa), kookoshiutaleita, kuivattuja hedelmiä (nam), 6kpl muotteja (näitä minulla ei vielä ollutkaan), ihana ja söpö mini tähtikakkuvuoka, kaakaohalvaa (täysin uusi tuttavuus, mutta kyllä siitä jotain keksitään) ja Nalle Puh kortti (johon tyttö kovasti ihastui). Kiitos Sly:ni, paketti oli oikein mieluinen!

Kanelitar on saanut myös postia

***edit. 30.8.2008
Tässä kaikki elokuun paketit nyt raportoituna. Nyt sitten odottelemaan kuun vahtumista ja uusia paketteja...