Ensimmäiset paketit lähtivät matkaan heti kuun ensimmäinen päivä. Hienoa. Ilmoituksia lähteneistä paketeista on muutenkin jo sadellut, joten varmasti pian jo saadaan tänne päivitettyä ensimmäiset syyskuun lähetykset! Olkaapas tässä kuussa aktiivisia :)

Krissen keittiöön on saapunut valtava lähetys

Satu on saanut toisen pakettinsa.
Alla kuva ja kiitokset:

1889644.jpg

Perjantaita piristi postin tuoma SLY paketti. Erittäin mieluinen sisältö oli seuraavanlainen: pieni silikoninen kakkuvuoka, kolme pientä murotaikinamuottia, strösselikokoelma ja kaunis ruusukortti.
Tota strösselikokoelmaa olen usein kaupassa katsellut, mutta vielä ei ole kotiin asti päässyt. Nytpä sain sen =) Silikonivuoat ovat aivan mahtavia ja nuo murotaikinamuotit uusia tuttavuuksia -mutta takulla tulevat käyttöön. Kaikin puolin siis onnistunut paketti, kiitos SLY!

Mariiqa on saanut postia

Marikalle saapui toinen paketti

Mrs Bucket on saanut pariltaan postia

Rosalii on saanut vaniljaisen paketin

Kyökkipiika Kati on saanut suklaisen lähetyksen

KakkuHelmi sai mieleisen paketin

Tuuli-Tukka
on saanut lähetyksen täydeltä suklaata

Titta on saanut myös pariltaan toisen paketin.
Tässä kuva ja kiitokset:

1896323.jpg

Posti toi tänään Marimekon Unikko-kuoren, joka paljastui syyskuun SLY-paketiksi. Kuoresta paljastui: Sundqvistin vihreitä nonparelleja (kuva vääristää, oikeasti paljon vihreämpiä), Dr. Oetkerin vihreä koristelugeeli, Squires Kitchenin vihreä väriaine, Fazerin sitruunajogurtti -täytteinen patukka ja valkoinen kakkuraappa (sahalaitainen). SLY:ni oli valinnut syyskuun teemaksi kakkujen koristelun ja vihreän värin. Kiitos SLY:ni taas kerran hienosta paketista. Ihania leivontahetkiä.

Tarja on saanut toisen pakettinsa

Tonttumuorille on saapunut myös lähetys

Pohjosen Eukoista Kirppu on saanut postia ystävältään

Mihako on saanut paketin

Piipa on saanut postia

Miialle saapui myös mukava paketti

Katja Oulusta on saanut todella runsaan lähetyksen pariltaan.
Koska Katjalla ei ole kuvaamismahdollisuutta, paketista kuvailu alla:

JIPII, tänään sain postipaketin omalta SLYltäni. Paketti oli todella runsas sisältöinen, tälläkin kertaa. Paketin saapumisen myötä, tunteeni kuohahtivat kyyneliin, ilosta avatessani sitä. Paketissa oli: 2 wiltonin elintarvikeväriä (joita olen todella paljon kaipaillut), maalien sekoitusalusta (niinkuin taiteilijoilla), pursotinpusseja ja tyllat (näistäkin oli puute), silikoninen nuolija (sellainen pieni ja näpsäkkä), sinistä kimallegeeliä (koristeluun menee heti), 2kpl cappucino dajm-patukkaa (teen muffinsseja), koirille herkkutikkuja (pihisti yhden ja lähti herkuttelemaan sängyn alle), 2 keittiön koristetta ja tytöille vihkosia. Kiitos.

Katri Kattilasta on myös saanut postia

Prognoosin paketti

Jonuski on saanut postia

Johannalle on myös tullut syyskuun paketti

Outimaarit on saanut postia

Henna on saanut myös lähetyksen.
Alla kuva ja kiitokset:

1914905.jpg

Herkullinen ja kiva paketti saapui n. viikko sitten. Paketissa oli: dajm suklaalevy, fazeriina patukka, vaniljakreemijauhetta, sinistä elintarvikeväriä, hopea kuulia ja Ikean iiiihana sydänmuotti (jääpaloille, konvehdeille tms. Tytöt omivat sen itteleen...). Oli oikein mieluinen paketti taas!! Kiitos tästä.

Heidi on saanut pakettinsa

Jenna on saanut lähetyksen ystävältään.
Tässä kuva ja kiitokset:

1915735.jpg

Sain perjantaina jälleen aivan ihanan paketin Sly:ltäni. Paketti sisälsi: rommi aromia, väriraesokeria, pussi tähti anista, punaherukkajauhetta, tyllan ja kirjelehtisen. Kaikki olivat pakattuna siniseen lahjakassiin. Kiitos aivan ihanasta paketista Sly:ni!

Outi on saanut paketin jokin aika sitten.
Päivitys tulee tässä:

1915748.jpg

Hei! Anteeksi viivytys! Meilla on kamera ollut miehen mukana metsäreissulla viikon ja sitten jo unohdinkin asian. Joten nyt tulee tietoa. Kuva vähän huono... Sain ihanan paketin leivontaystävältäni. Siinä oli piirakkavuoka, 2 vispilää, kaavin, kookoshiutaleita, mantelilastuja ja halvaa (uusi tuttavuus minulle) ja iso nippu reseptejä kivasti kirjoteltuna. Paljon kokeiltavia ihanuuksia. Kiitos ystäväni!

Ewelynin paketti

Biber82 on saanut mustan lähetyksen

Viiner on saanut ystävältään paketin

Eveliinan postia

Miukula on saanut mieluisan paketin

Rukka on myös saanut postia

Kanelitar on vastaanottanut pariltaan lähetyksen

Miagi on saanut omenaista postia

Suklaahiirosen saama paketti

Myös Jaana on saanut paketin.
Alla kuva ja kiitokset:

1934831.jpg

Ystäväni ilahdutti minua tässä kuussa tämmöisellä paketilla. Paketissa oli: pikkuinen söpö raastinrauta, suklaanmakuisia rakeita, leivontaan tarkoitettua limen makuista suklaata (mitä en olekaan ennen kokeillut) ja vielä suklaaherkkua ihan syötäväksi. Ja mikä suloisinta: myös ihmisen parasta ystävää oli muistettu, eli mukana oli koiralle muutama purutikku. Suuret kiitokset ystäväni!

Kotileipuri Lilli on saanut postia

Helille saapui myös paketti

Tiina on saanut oman lähetyksensä

Tea ja Toni ovat saaneet pakettinsa

Annina on saanut myös postia

Sanna on saanut syyskuun yllätyksensä.
Tässä kuva ja kiitokset:

1943248.jpg

Kaunis kiitos Sly:ni, paketin tavarat tulevat varmasti käyttöön ja kaikki oli todella tarpeellista. Paketti sisälsi: suklaavaahto/moussejauhetta (varmasti hyvää jälkkärinä, mutta eiköhän tämä päädy kakun väliin), vaniliinisokeria, kaardemummaa, ruokasoodaa, liivatelehtiä, piparminttuströsseleitä, kuivahiivaa, leivinjauhetta sekä minulle uutta lemon-lime suklaata. Kiitokset vielä kerran.

Tuplamamma Minna on saanut postia

Iitaliinille saapunut paketti

Vaahtera on saanut mieleisen lähetyksen

Anniina on saanut syyskuun pakettinsa.
Alla kuva ja kiitokset:

1947703.jpg

Kiitokset jälleen ihanasta paketista =) Kardemumma olikin lopussa maustekaapista. Paketissa oli myös paljon muuta kivaa: leivinjauhetta, valkoista keksi-mansikkasuklaata, vaniljakahvipusseja, hedelmäströsseleitä, tikkareita, hauska silikonimuotti ja kiva lehmäkortti.

Anulillin paketti

Susanna on saanut myös oman lähetyksensä.
Tässä kuva ja kiitokset:

1947752.jpg

Tänään sain ihanan paketin. Paketti sisälsi: 2kpl valkoista suklaalevyä ja 1 tumman suklaalevyn, mariannerouhetta, ruususuklaamuotti ja kivoja pieniä paperivuokia. Kiitos hirveesti ystävä! :)

Anni on saanut postia


Maikkimaan leipuri on saanut oman pakettinsa