Nyt on vihdoin ja viimein lokakuu paketissa salaisen leivontaystävän neljännen ringin suhteen. Tällä hetkellä kaikki ovat saaneet pakettinsa ja rinki on päättynyt onnellisesti. Edelleen odotan kahdelta rinkiläiseltä raporttia blogiin viimeisistä paketeista, jotta voisin päivittää ne tuonne muiden pakettien joukkoon. Joten äkkiä kuvat paketeista blogiin!!!

Viimeinen kuukausi käynnistyi vähän laiskasti. Mentiin pitkälti yli kuun puoliväin, eikä paketeista ollut lähtenyt kuin kolmasosa. Hyvin kuitenkin noudatitte aikataulua pakettien lähettämisen suhteen. Pakettia vastaanottamisten raportointi kuitenkin tökki aika pahasti. Osalla oli ajatukset jo seuraavassa ringissä, joten raportit saattoivat tulla viikonkin myöhässä. Tämä oli ikävää, koska sain paljon enemmän lokakuussa kyselyjä "eikö parini ole vieläkään saanut pakettia?", kuin muiden kuukausien aikana yhteensä.

Yksi paketti hävisi tämän ringin aikana. Joten aika hyvin on paketit kulkeneet. Tämän yhden kohtaloa selvitellään edelleen ja asiaan hoitava rinkiläinen toivottavasti ottaa minuun yhteyttä kun korvausasia selviää. Minä haluan ehdottomasti kantaa vastuuni paketin hyvittämisestä.

Olen ollut hyvin yllättynyt ja sanaton kaikista saamistani ihanista paketeista ja viesteistä. Ne ovat lämmittäneet mieltä kovasti. En osannut ringin alkaessa edes kuvitella, että minäkin saisin paketteja. Hienoa on ollut. Ja emona olen jännittänyt paketteja tiedän puolesta, varmasti ihan yhtä paljon kuin tekin -jos en enemmänkin.

Muuten kiitän omasta puolestani kaikkia rinkiin osallistuneita. Minulla on ollut antoisat kolme kuukautta opetella tätä emoilua ja ringin toista puolta. Rutiini ringin pyörittämiseen tuli aika nopeasti, eikä mitään suurempia mokiakaan tainnut tapahtua. Hyväksi vastapainoksi tulee ehdottomasti jo alkanut Sly:n viides kierros, jolloin pääsen taas itse mukaan rinkiläisenä.

Reipasta syksyn jatkoa kaikille osallistuneille ja toivottavasti ringistä on jäänyt teille hyvä mieli! Toivottavasti törmäilemme jatkossa kakkublogimaailmassa.

<3 Helmi.fi