Nyt on toinen kuukausi saatu kunnialla päätökseen ja raporttien mukaan kaikki ovat paketin lähettäneet ja saaneet. Ensi kuukasi onkin sitten tämän ringin viimeinen ja silloin on paljastusten aika. Ensin terotetaan kuitenkin vähän sääntöjä.

Tässä kuussa on ollut monelle epäselvää se, milloin raportti pitää olla Emolla. Olen mielestäni muistutellut aina ennen kuun loppua asiasta (kuten täällä). Mutta otetaan kertaukseksi vielä:
-Raportti lähetetystä paketista pitää olla Emolla sähköpostissa viimeistään viimeisenä pakettien lähetyspäivänä (lokakuussa perjantaina 24.10.2008). Jos paketti on lähetetty ajallaan, ei raportoinnin kanssa tulisi olla mitään epäselvää. Jo seuraavana päivänä Emo alkaa kyselemään niiden perään, jotka eivät raporttia ole lähettäneet. Tämä sen takia, että rinki olisi kaikille osallistujille reilu.
-Saapuneita paketteja taas odotellaan seuraavan viikon alkuun (lokakuussa vko44, maanantai ja tiistai), jonka jälkeen alan kyselemään ketkä ovat vielä ilman pakettia. Silloin  Emo hätyyttelee viimeisiä jo kovalla kädellä.
Nämä säännöt pitäisi olla kaikille selvät, jo rinkiin osallistumishetkellä.

Ensi kuussa on sitten paljastusten aika. Omalle parille voi henkilöllisyytensä paljastaa haluamallaan tavalla. Paketin mukaan voi sujauttaa kortin, jossa on oma nimi/blogin osoite. Paketin voi myös lähettää ajallaan ja vasta kuun lopussa paljastaa salaisuuden esim. postikortilla. Tässä asiassa on mielikuvitus vain rajana. Ideana kuitenkin on, että viimeistään lokakuun viimeisenä päivänä, jokainen tietäisi kuka on ollut hänen salainen ystävänsä. Jos asiassa on jotain epäselvää, voi Emoon olla yhteydessä sähköpostitse.

Syyskuu sujui muutamaa pientä unohdusta lukuunottamatta hyvin. Paketit lähtivät pääsäännöltään vasta kuun puolivälin jälkeen. Ensi kuussa toivoisinkin rinkiläisiltä vähän ripeämpiä otteita, jotta saataisiin viimeinen kuukausi ja neljäs kierros kunnialla loppuun.

Ensi kuuta ja paljastuksia odotellen!