Ensimmäinen kuukausi on melkein takana ja lähes kunnialla siitä onkin selvitty. Ringin pyörittämisen arki alkaa olla jo hanskassa ja olenkin saanut monenmoisia haasteita jo ensimmäisen kuukauden aikana. Paketteja lähti kivasti heti kuun alussa, sen jälkeen oli taas hiljaiseloa ja lähes puolet paketeista lähti/saapui vasta viimeisellä viikolla. Nyt kaikki paketit ovat perillä, vaikka yksi hukkuikin matkalla -Sen kohtaloa selvitellään edelleen, mutta toinen paketti onneksi löysi perille. Kaikilla siis hyvä mieli.

Emona haluan kuitenkin kiittää niitä aktiivisia, jotka ovat lähettäneet ja raportoineet paketeista nopeasti kuukauden alussa. Risuja haluan kuitenkin antaa myös niille, jotka eivät viesteihin oikein tahtoneet vastailla. Päivityksissä oli viiveitä ja vieläkään en ole saanut elokuuta kuitatuksi. Ymmärrän toki tekniset ongelmat tietokoneiden ja kameroiden kanssa, mutta Emolle voi myös ilmoittaa väliaikatietoja. Parempi niin, kuin täydellinen hiljaisuus. Jos kamera ei toimi ollenkaan, voi lähettää vaikka kirjallisen kuvailun paketista ja lisätä kuvan sitten myöhemmin. Lisäksi tuli huomattua sellainenkin seikka, että kaikki sähköpostit eivät pomminvarmasti tule perille -Pahoitteluni niille kahdelle, jotka olivat minulle pakettiraportoinnin lähettäneet, mutta joita en ollut saanut ollenkaan!

Toivon, että ensi kuukausi sujuisi hieman mallikkaammin. Siksi muistuttelenkin taas ringin ohjeista. Te kaikki olette sitoutuneet niitä noudattamaan, jotta rinki sujuisi ongelmitta ja kaikille jäisi hyvä mieli. Nyt kehotankin viimeisiä aloittamaan ensi kuukauden paketin kokoamisen, jotta silloin saataisiin paketit lähtemään hyvissä ajoin sille omalle parille.

Jos teille tulee jotain ringin aikana jotain kysyttävää, voitte olla yhteydessä minuun sähköpostilla: sly4(piste)emo(at)gmail(piste)com