Nyt on parit ja yhteystiedot jaettu. Jokaisen olisi pitänyt saada sähköpostiin parinsa ilmoittautumiskaavake. Mikäli joltakulta puuttuu parin yhteystiedot, niin äkkiä sähköpostia Emolle päin. Tarkistin kyllä parit moneen kertaan ja minun kirjanpidon mukaan kaikki oli kunnossa.

Nyt on sitten viimeistään se aika laittaa omalle parille niitä "nimettömiä" ilmoitteluja siitä, että on vastaanottanut hänen tietonsa. Muutaman huolestuneen kyselyn olenkin jo saanut, kun oma pari ei ole mitään ilmoitellut -Näitä olen sähköpostilla kehottanut muistamaan paria. Nyt kehotan vielä viimeisiäkin. Mutta koska viimeiset parit jaettiin tänään, on vasta tiedon saaneillekin annettava aikaa kommentointiin. Eli jos et ole perjantaihin 25.heinäkuuta 2008 mennessä saanut ilmoitusta pariltasi, laita sähköpostia Emolle: sly4(piste)emo(at)gmail(piste)com niin selvitellään asiaa.

Toivon, että tämä ilmoittelu sujuu mutkitta, koska tämä on asia, jonka jokaisen rinkiläisen pitäisi pystyä toteuttamaan. Olettehan sitoutuneet noudattamaan ringin sääntöjä ilmoittautuessanne.