Ilmoittautuminen Sly4 -rinkiin on alkanut! Tästä hetkestä eteenpäin, voit ilmoittautua mukaan rinkiin. Rinki alkaa 1.8.2008. Muista kuitenkin lukea ensin säännöt, niin varmistut siitä mihin ilmoittautuessasi sitoudut.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

-Laita sähköpostia emolle, osoitteeseen sly4(piste)emo(at)gmail(piste)com
EI ILMOITTAUTUMISIA TÄHÄN KETJUUN!

-Kerro viestissä halukkuutesi osallistua rinkiin

-Ilmoita monettako kertaa olet mukana Sly -ringissä. Tämä on ehdottoman tärkeää, koska paikat jaetaan  ensikertalaisten (10 henkilöä) ja jatkavien (40 henkilöä) kesken. Muista olla ehdottoman rehellinen, mikäli emo havaitsee tässä asiassa vilppiä, on minulla oikeus poistaa tälläinen henkilö ringistä, ennen sen alkamista.

***

Kun olet ilmoittautunut, älä huolestu vaikka et kuule emosta heti mitään. Emo yrittää lähettää nopeimmille viestiä saman päivän aikana ja osalle ennen viikonloppua. Huomioi silti, että emo muuttaa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, joten muutto vähän hidastaa ilmoittautumisten vahvistamista. Kun sinut on vahvistettu mukaan rinkiin, saat emolta sähköpostilla ilmoittautumiskaavakkeen täytettäväksi. Samassa viestissä sinulle ilmoitetaan järjestysnumero. Aina kun lähetät emolle viestiä (raportoit saapuneita/lähetettyjä paketteja, ilmoitat tai kysyt jotain tärkeää tms.), ilmoita tämä numero! Mielellään viestin aiheena. Muista myös aina myös kertoa keneltä viesti on, emo ei välttämättä pelkästä oikeasta nimestä tunnista kaikkia rinkiläisiä.

Kun olet lähettänyt ilmoittautumiskaavakkeen takaisin emolle, saat vastauksena oman parisi tiedot. Ilmoita parillesi blogikommentilla, sähköpostilla tai nettikortilla, että olet vastaanottanut hänen tietonsa. Kommentoi kuitenkin anonyymisti, jotta et paljastu. Näin jokainen tietää saaneensa itselleen parin. Mikäli et ole saanut pariltasi kommenttia heinäkuun puoleen väliin mennessä, ota yhteyttä emoon!

Kun lähetät paketteja, lähettäjän nimen ja osoitteen kohdalle tulee emon tiedot, joka saat ilmoittautumiskaavakkeessa. Tämä siitä syystä, että minä voin sitten paremmin tutkia jos paketti häviää. Emo ei luovuta ilmoittamiasi tietoja kenellekään muulle, kuin omalle parillesi!

PAINA MIELEEN NÄMÄ KOLME TÄRKEÄÄ ASIAA:

1. Sääntörikkomukset voivat johtaa ringistä pudottamiseen. Mikäli joudut elämässi sellaiseen tilanteeseen, ettet voi normaalisti osallistua rinkiin, ilmoita siitä emolle mahdolisimman nopeasti.

2. Seuraa tätä blogia aktiivisesti. Kaikki ajankohtaiset ja tärkeät asiat ilmoitetaan tässä blogissa!

3. Ole itse aktiivinen, lähetä paketit ajoissa ja ilmoita niistä emolle välittömästi postitettuasi. Älä jää odottamaan emon patisteluja pakettien lähettämiseksi.

***

Antoisaa neljättä kierrosta kaikille! Jos kierroksen aikana tulee mitä tahansa kysyttävää laita emolle sähköpostia osoitteeseen:
sly4(piste)emo(at)gmail(piste)com

Pssst...Blogi löytyy nyt myös blogilistalta!