Noniin, nyt on tullut aika julkistaa uusi ja seuraavan salaisen leivontaystävän blogi ja neljäs kierros. Ilmoittautuminen mukaan Sly4:seen alkaa heinäkuun ensimmäisellä viikolla ja/tai sen jälkeen. Itse rinki alkaa 1.8.2008.

HUOMIO, HUOMIO,HUOMIO!
Vielä en siis ota ilmoittautumisia vastaan!


Tällä kertaa emona hääräilee Helmeilevää -blogista ehkä joillekin jo tuttu Helmi.fi. Emoon saat yhteyden laittamalla sähköpostia osoitteeseen: sly4(piste)emo(at)gmail(piste)com

Ringin osallistujamäärä on tällä kertaa rajattu! Osallistujia otetaan mukaan 50, tästä määrästä 10 paikkaa on varattu ensikertalaisille. Toivon, että tämä osallistujamäärän rajaus ei aiheuta kenellekään mielipahaa. Kaikki halukkaat eivät valitettavasti tällä kierroksella pääse mukaan. Uskon kuitenkin, että tämä rajaus on paikallaan, koska itse olen uusi emoilussa ja minulla on paljon opittavaa tästä touhusta. Näin ollen rinki pysyy kasassa ja emo ehtii huolehtimaan kaikkien pakettien seurannan ja päivityksen ajallaan.


Paikat rinkiin jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Nopeus on siis ainut asia, joka on valttia. Mikäli ennen ringin alkua, joudun poistamaan osallistujan (lue Sly-Ohjeet, kohta 10.) -mukaan nousee seuraavana listalla ollut halukas.

Innokkaasti suunnatkaamme kohti heinäkuuta! Tehdään tästä ringistä yhdessä rehti ja rehellinen. Lähdethän mukaan pilke silmäkulmassa ;)

Tarkempi tieto ilmoittautumisen alkamisesta, kerrotaan täällä blogissa hyvissä ajoin! Joten seuratkaa tilannetta.

***

Haluan vielä muistuttaa kaikkia halukkaita. Mieti seuraavia asoita, jos mietit ilmoittautumista mukaan alkavalle kierrokselle:

-Mikäli haluat mukaan kierrokselle, varmista että pystyt olemaan ringissä mukana kolme kuukautta ja lähettämään kolme vähintään 8
:n arvoista pakettia (+postikulut päälle).

-Ymmärrä se tosiasia, että toiselta puolelta suomea voi olla vaikeampi hankkia leivontaan liittyviä tarvikkeita ja/tai ne maksavat huomattavasti enemmän.

-Lähde mukaan positiivisella mielellä. Älä vertaile lähettämäsi ja vastaanottamasi paketin rahallista arvoa. Tarkoituksena on jakaa hyvää mieltä.

-Mikäli sinulla on kuitenkin jotain negatiivista kommentoitavaa, laita sähköpostia emolle. Anonyymin kirjoittamat negatiiviset kommentit tässä blogissa tullaan poistamaan.