Noniin, nyt on tullut aika julkistaa Salaisen leivontaystävän seuraavan ringin ilmoittautumisaika! Kirjoitin jo aikaisemmin, että odotetaan ensin edellinen kierros loppuun. Jotta kaikilla mukaan haluavilla olisi tieto ilmoittautumisen alkamisesta hyvissä ajoin, julkistan sen jo nyt!

Ilmoittautuminen Sly4 -rinkiin alkaa:
tiistaina 1.heinäkuuta 2008 klo 8.00

HUOMIOI ALLA OLEVA TEKSTI!

Emo muuttaa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, joten alan purkamaan postia ja jakamaan pareja vasta maanantaina 7.heinäkuuta alkaen. Joten älä hätäänny, mikäli et saa emolta heti viestiä! Pyrin siihen, että kaikki ovat saaneet ilmoittautumiskaavakkeet ja parinsa tiedot maanantaina heinäkuun 21.päivään mennessä. Sitten onkin reilu viikko aikaa muistaa omaa paria kommentilla -että olet vastaanottanut hänen tietonsa! Jos tässä vaiheessa ilmenee ongelmia, joku ei toistuvista kehoituksista huolimatta jätä viestiä parilleen, nostan listalla seuraavaksi olevan mukaan rinkiin!

Ilmoittautumiset osoitteeseen:
sly4(piste)emo(at)gmail(piste)com

Ilmoita viestissä halukkuutesi lisäksi myös se, oletko ollut aikaisemmin mukana Sly -ringissä (jos, niin millä kierroksilla), jos et ole ollut mukana, ilmoita olevasi ensikertalainen! TÄMÄ ON TÄRKEÄÄ!

Näin ollen osaan jakaa 10 paikkaa ensikertalaisille ja 40 paikkaa jatkaville.
Paikat rinkiin jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Joten mukaan pääsevät nopeimmat ja innokkaimmat.